MÜSİAD, Anneler gününde üye ve aileleri ile kahvaltıda buluştu

MÜSİAD, Anneler gününde üye
ve aileleri ile kahvaltıda buluştu

MÜSİAD Hatay Şubesi Yönetim Kurulu; Anneler günü vesilesi ile şube üyeleri ve ailelerinin de katılımıyla bir Brunch düzenledi. İskenderun Terrace kafede gerçekleştirilen kahvaltılı programda, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Fatih Tosyalı’nın eşi Arife Tosyalı tarafından üye eşlerine ve annelerine sürpriz hediyelerde verildi.
MÜSİAD, Anneler gününde üye  ve aileleri ile kahvaltıda buluştu
MÜSİAD Hatay Şube Başkanı M.Fatih Tosyalı üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleşen kahvaltı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Tosyalı açıklamasında; “Sık sık bir araya gelerek sohbet ettiğimiz üyelerimize ve ailelerine yönelik kahvaltılı programımız, anneler günü vesilesi ile daha bir anlamlı ve neşeli geçmiştir. Katılımları ile her zaman yanımızda olduklarını bir kez daha gösteren çok değerli üyelerimize, ailelerine teşekkürlerimizi sunuyorum, onlarla beraber böylesine güzel nice programlarda birlikte olmaktan son derece memnuniyet duyacağımızı ifade etmek istiyorum. Bu vesile ile ‘Cennet annelerin ayağı altındadır’ sözünü anımsatarak, tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.