Duygulandıran ziyaret

Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nde kalan kimsesiz çocuklar kendilerine evlatları gibi sahip çıkan ve hiçbir zaman yalnız bırakmayan Hacı Pervin Tosyalı’yı ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladılar.
Duygulandıran ziyaret
Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nin vefakâr öğrencileri, ziyaretleriyle Hacı Pervin Tosyalı’ya Anneler Günü’nde en güzel hediyeyi verdiler. Evlatlarını bir anda karşısında gören Hacı Pervin Tosyalı, oldukça duygulanırken, bu ziyaretin hayatında ayrı yeri ve önemi olduğunu belirtti. Sevgiye şefkate olan tüm ihtiyaçlarını Hacı Pervin Tosyalı’dan gören kimsesiz ve yetim çocuklar, bunun karşılığını da Anneler Günü’nde sevgi ve saygıyla gösterdiler.
Bulduğu her fırsatta çocukları ziyaret eden, onlara anne sevgisini göstererek sahip çıkan ve kendi öz evlatlarından ayırt etmeyen Hacı Pervin Tosyalı’yı oldukça mutlu etti ve onurlandırdı.
Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri Müdiresi Selin Çöl ile birlikte Hacı Pervin Tosyalı’ya evinde konuk olan öğrenciler, elini öperek Anneler Günü’nü kutladılar.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.