Şampiyon. Hatay spor

Koca bir sezon geldi geçti. Şampiyon olan takımda belli oldu, Yerinde sayanlarda, ligde kalmayı başaranlarda.
Düne kadar Hatay’ı 2.ligde temsil eden tek takımımız İskenderun Demirçelikspordu. Ancak artık tek değil. Çünkü 3.ligde mücadele edene Hatay Spor aldığı ciddi desteklerin arından Türkiye 2.ligine merhaba dedi.
Sezon başından bu yana ciddi bir ekip ve futbolcu kadrosuyla mücadelesini sürdüren Hatay spor sezonun sonlarına doğru açtığı puan farkını yeni koruyamadı ve herkes yine aynımı olacak şampiyonluk yine gidecek mi diye seslerini yükseltmeye başlarken Hatayspor gurubunu lider olarak tamamladı ve şampiyon olarak 2.lige yükseldi.
Antakya da gece yarılarına kadar vali göbeğinde ve köprüde eğlence kutlama vardı. Hakkı olan şampiyonluğu alarak kendi yaşadıkları bölgeye Antakya yı artık daha yüksek yerlerde temsil etmek için aynı şekilde mücadele edecektir. Hatay spor yönetimini ve teknik ekibini futbolcuları ve Hatay spor’a maddi manevi destek olan her kesi kutluyorum ekip böyle olur zaten.
İskenderun Demirçelik spor
Kentimiz İskenderun’u 2.ligde temsil eden Demirçelik spor bizleri yıllardır aynı filmi izlemekten bıkmadı her sezon sonu aynı kelimeleri dinlemekten gerçekten bu insanlar bıktı.
Gerçekten ne yazacağımı çok düşünüyorum. Aslında düşünmeden içimdekileri yazsam daha doğru olacaktır. Ama yinede diyorum ki çok ince düşünmek lazım bizler kamuoyu önünde yön gösteren kimliğimizi unutmamamız lazım.
İskenderun Demirçelikspor kulübü ne yapıyor hiç kimse anlamıyor.
İDÇ yönetimi ya bu insanlarla dağla geçiyor ya da bu işi bilmiyor.çok açık ve net yazıyorum.
Bir takımın maddi sorunu ve tesis sorunu yoksa o zaman neden şampiyon olamıyor.
Eğer maddi sorun varsa çıkın bunu kamuoyuna anlatın. Eğer maddi sorun yok ise bu takımın durumu ne olacak onu söyleyin. Artık insanların kafalarında farklı yorumlar oluşuyor. Ve bu takımın insanların gözünden kalbinden uzaklaştırmaya çok yakınsınız.
Şunu çok açık yüreklilikle yazıyorum. Ve söylüyorum benim hiçbir kişi kurum ve takımla sorunum asla olmaz. Aksine memleketin ismini taşıyan ve kentimizi temsil eden her takım ve kuruluşlara spor dallarına elimden geldiği kadar da destek vermeye çalışıyorum.
Ancak hiç kimsede kendisini yalnız başına ben ne yaparsam doğrudur anlayışı da doğru değildir.
Yıllardır iskenederun demirçelikspor aynı yerlerde dolanıp duruyor Allah aşkına bu takımı ne zaman üst ligde göreceğiz bu kentin ismini temsil ediyorsanız o zaman bu kendin ismine yakışır bir şekilde oynamanız gerekmiyor mu?
Daha önce diyorlardı ki bu takım daha yeni ondan tecrübeye ihtiyaç var deniliyordu. Şu anda takım çok tecrübeli oldu artık ikinci ligde bekleme süresini aştı bu takımın içerisinde ne kadar çok tecrübeli futbolcular geldi geçti.
İskenderunspor ne olacak.
Yine kentimizi temsil eden bir diğer takım ise iskenderunspor, o da bu yıl kendini zor kurtardı. Aslında sezona iyi başlamış ve aldığı sonuçlarla ciddi bir yükselişe geçmişti. İlk yarına aldığı puanlar ise iskenderunspor’un ligde kalmasını sağladı.
Tabi bu konuda en büyük teşekküre hak edenin Can güven olduğunu unutmamak lazım. Bu kadar olumsuzlukta takımı ligde tutmak bir takımı şampiyon yapmak kadar önemlidir bence.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.