Hadi Hayırlı Olsun. Asaş’ta Satılıyor

İskenderun’da alışık hale geldi artık takım satmak.
İskenderun spor’un satılacağı gündemden iken şimdi bir İskenderun takımının daha satılacağı gündemde ve hatta sanırım iş bitmek üzere.
Daha önce yazmıştım Asaş Spor’un satılacağını ama öyle bir şeyin olmadığını alt tabaka ısrarla söyledi şu anda böyle bir şey yok diyorlardı ama bende iddia ediyorum Asaş spor payas belediye spor ile temas halinde hatta pazarlıkların yapıldığını bile söyleyebilirim.
Şimdi düşünüyorum aklım almıyor.
Hani her şeyi acaba ben mi çok farklı düşünüyorum yoksa ben çok doğru düşünüyorum da bir başkalarımı işine gelmediği için düşünmüyor. Ve kolay olanları seçiyorlar.
Devlet sponsorluk yasası çıkarttı. Amatör spor kulüplerine sporsorluk destei veren kurum ve kuruluşların yüzde yüz vergisinden muah oluyor. Profesyonel takıma ise sponsorluk desteği verenler yüzde elli vergiden muaf oluyor. Ama hala bu konuda spor’u destekleyen kurumlar bulunamıyor.
Asaş’a kulübü satmak yakışmıyor.
Konuştuğumuz ve tartıştığımız kulübün ismi çok ciddi bir kurum Türkiye ve hatta dünyaya Filtre ihracatı gerçekleştiren bir kurum Asaş. Ancak spor’a vermiş olduğu desteklerden dolayı zaten daha önceleri de yöneticilerini tebrik ettim. Buradan da tüm kamuoyu adına söyleyeyim spor’a ve sporcuya destek olanlara şükranlarımı bildiriyorum Allah yollarını hep açık etsin.
Şimdi Devede kulak misali İskenderun’un fabrikası Asaş kendi ismini taşıyan bir futbol takımını Payas’a satma kararı aldı.
Bende bu konuda ciddi kuşku duyuyorum. allah aşkına milyonlar mı harcıyorsunuz da bu takım sizin bütçenize fazla geldi. İskenderun’daki gençlerin önüne açan ve bu konuda her zaman gençlerin yanında olacağınızı söyleyen daha düne kadar sizler değilmiydiniz.
Ne odluda üç beş kuruş para harcanıyor diy bu takımı satma ihtiyacını hissettiniz. İskenderun’umuzun göz bebeği olan Asaş Filtre ye bu satışın yakışmadığını ve bu takımın İskenderun’da kalması gerektiğini söylüyorum inanıyorum ki asaş yönetimi bu kararını tekrar gözden geçirir aksi taktirde bu göne kadar harcamış olduğu maddi ve manevi tüm değerleri kaybetmiş olur.
Hocalar çıkartsın kulüpler satsın.
Gerçekten çok komik bir durum düşünün İskenderun’da birçok yerli hoca takımlarını bir üst lige çıkartıyor sonra ya takım satılıyor ya da takımın başından hoca gönderiliyor.zaten neden başarısız olmamızın nedeni ise gerçekten bu hocalara kulüpler güvenmiyor. Futbolcular ise hocalara güvenmiyor böyle bir saçmalık anca burada olur.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.