Her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduk

AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, “Türkiye’de engelli vatandaşlarımız nüfusun yüzde 12 sini oluşturuyor, engelli vatandaşların hayatta karşılaştıkları sorunlara çözüm bulmak, kendilerine yetebilen bireyler olarak hayatlarını sürdürmek için gerekli olan her desteği sağlamak hükümet olarak temel hedeflerimizden biridir” dedi.
Milletvekili Öntürk, Engelliler Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Her toplumda var olan ve toplumun önemli bir parçasını teşkil eden engellilere sahip çıkılması, onların desteklenmesi ve yaşam şartlarının iyileştirilmesi her duyarlı ferdin önceliği olmalıdır. Engelli vatandaşlarımızın sorunları sadece kendilerinin ve ailelerinin değil, herkesin ortak sorunu olmalıdır” diye konuştu. Öntürk mesajına şöyle devam etti:
“Engelli vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini karşılamak, yaşamlarını daha iyi şartlarda başkalarına muhtaç olmadan sürdürmelerini sağlamak, onlara daha güzel yarınlar sunmak adına bugüne kadar yapılan iyileştirme çalışmaları, bundan sonra da artarak devam edecektir.
Her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduk, bundan sonra da hep onlarla beraber, hep onların yanında olacağız.’
Milletvekili Mehmet Öntürk, Dünya Engelliler Haftası’nın bu konudaki bilinç ve hassasiyetin daha da artmasına vesile olması temennisiyle, ‘engelsiz yarınlar’ dileyerek, tüm engelli vatandaşlarımızın Dünya Engelliler haftasını kutladı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.