ENGELLİLER BİR TOPLUMUN AYNASIDIR

İsdemir Engelliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği(İSENDER), çarpıcı bir etkinliğe imza atıyor. 10-16 Mayıs tarihlerinde kutlanan Engelliler Haftası nedeniyle yazılı bir açıklama yapan İSENDER Başkanı Kadir Yeşilova, “Bir birini seven insanlar için engeller, bir tatlı tebessümden ibarettir” diyerek şöyle konuştu: “Ses olmak isteyen, yürek olmak isteyen, sevgi olmak isteyen var mı? diyerek sevenlerimize çağrıda bulunduk. Ve sevgi yumaklarının var olduğunu, Engellilerin her daim yanlarında bir destek güçleri olduğunu gördük.Bu birlik ve beraberliği bizlere sağlayan, her konuda emeği geçen herkese bütün kalbimizle İSENDER Yönetim Kurulu olarak teşekkür ediyoruz..
ENGELLİLER BİR TOPLUMUN AYNASIDIR
Derneğimiz kurulalı yaklaşık 1,5 yıl olmasına rağmen siz değerli gönül insanlarının üstün gayret ve destekleriyle bir çok eksik olarak görülen hizmetlere imza attık hep birlikte..Başta engelli kardeşlerimiz ve ailelerine yönelik olmak üzere eğitici ve kültürel seminerler düzenledik,bölgede yaşayan engelli seven dostlarımız içinde engellilerin aslında ailelerine, topluma ve ülkesine yük olmadıklarını, onlarada imkanlar sağlandığında aslında faydalı birer bireyler olduklarını anlatmaya, ispat etmeye çalıştık.Zaman zaman değişik mataryallere ihtiyaçları olan engelli dostlarımıza yüreği güzel bölge insanlarımızın ve isdemir çalışanlarının üstün gayret ve destekleriyle sağlanan gereçleri temin ve teslim ettik huzurlarınızda, birkaç engelli kardeşlerimize gereçlerini teslim edeceğiz.”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.