Beyaz melekler Kaymakam Su’yu ziyaret etti

12–18 Mayıs tarihleri arasında kutlanmakta olan “Hemşireler Haftası” dolayısıyla İskenderun Devlet Hastanesi’nde görev yapan Başhemşire Vekili Fatma Yapıcı, Başhemşire Yardımcıları Fatma Akbaş ve Nalân Bayram ile Hemşire Hale Başlak, Tülay Özdağ ve Demet Tatlıcıoğlu, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret ettiler.
Ziyaret esnasında hemşirelik mesleği hakkında kısa bir açıklama yapan Başhemşire Vekili Fatma Yapıcı, “Hemşireler Haftası” nedeniyle 18 Mayıs 2012 Cuma günü İskenderun Grand Plaza’da Hemşireler Gecesi düzenlendiğini belirterek, bu konuda hazırlanan daveti Kaymakam Ali İhsan Su’ya takdim etti.
Beyaz melekler Kaymakam Su’yu ziyaret etti
Hemşireliğin; sorumluluk ve hassasiyet gerektiren, insan sevgisiyle dolu, şefkatle, sabırla yapılan onurlu bir meslek olduğunu dile getiren Kaymakam Ali İhsan Su; “Her türlü olumsuzlukta, maddi ve manevi zorlukta, ülkemizin her köşesinde, İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin, sonsuz sabır, her türlü özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşirelerimizin ‘Hemşireler Haftası’nı kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.