Atik Yaylası’nda piknik şöleni

Uysal İnşaat’ın Sahibi Ali Uysal, 230 çalışanını iki ayrı gün olmak üzere aileleriyle birlikte Belen Atik Yaylası’nda piknikte ağırladı. Çalışanlarıyla bu kadar iç içe olmasının nedenini açıklayan Ali Uysal:

Ağaç Dallarıyla Gürler!

İskenderun’a bağlı bağlı Denizciler Beldesi’nde faaliyet gösteren Uysal İnşaat, sosyal sorumluluk projelerine ara vermeden devam ediyor. Çalışanlarını kendinden ayırmayan, onların her türlü sorunlarını kendi sorunu kabul eden, şirketin başarısını birlikte göğüsleyen, yapılan her binanın mutluluğunu birlikte paylaşan Uysal İnşaat çalışanları ve patronları Ali Uysal, aile olmanın güzelliğini Atik Yaylası pikniğinde de gösterdiler.
Atik Yaylası’nda piknik şöleni
Faaliyet gösterdiği bölgenin sorunlarına duyarsız kalmayan Uysal İnşaat Sahibi Ali Uysal, hatırlandığı üzere Emniyet Teşkilatı’na son derece modern Denizciler Şehit Polis Kazım Şengül polis Merkezi’ni yaparak hediye etmişti.
Çalışanlarıyla da bir aile havasında hareket eden Uysal İnşaat Sahibi Ali Uysal, “Asla geçmişini unutma!” düsturundan yola çıkarak, çalışanlarıyla kurduğu bağın güçlenmesi için de elinden geleni yapıyor.
Uysal İnşaat, 230 çalışanını aileleriyle birlikte Belen Atik Yaylası’nda düzenlediği piknikte bir araya getiriyor. Çalışanlarını iki ayrı grup halinde Atik Yaylası’nda piknik şölenine götüren Ali Uysal, canlı müzik organizasyonunu da unutmayarak, Denizciler Beldesi’nin sevilen müzik gruplarından Kıvılcım Grubu’nu da Atik Yaylası’nın eşsiz güzel havasına katmayı unutmamış. Bir yanda eşsiz Atik Yaylası manzarası, diğer yanda canlı müzik eşliğinde çekilen halaylarla çok güzel bir Pazar günü geçiren Uysal İnşaat çalışanları, patronları Ali Uysal’ın elleriyle pişirdiği ve servisini yaptığı kebapları da afiyetle yediler.
Şennur Uysal, oğulları Murat Uysal ve eşi Büşra Uysal ile bebekleri küçük Ali Uysal’ın tüm çalışanlar ve de aileleriyle yakından ilgilendikleri piknikte, Uysal İnşaat’ın patronu Ali Uysal duygularını şöyle ifade etti: “Biz Uysal İnşaat ailesi olarak sırf ürettiklerimizle alakalı değil, sosyal sorumlulukla alakalı da personelimizin aileleriyle beraber bir arada olmak, eşlerinin nasıl bir ortamda nasıl bir firmada çalıştıklarını ailesine göstermek amacıyla piknik düzenledik. Bu çalışmalarımızda sırf Ali Uysal’la alakalı değil beraber çalıştığımız ekip arkadaşlarımızın hepsinin alınteri var. Kazım Şengül Polis Merkezi’ni yaparken ben ne kadar heyecanlıysam çalışan personelimiz de en az benim kadar heyecanlıydı. Personelimizi ikiye böldük 230 üzerinde personelimiz var yüzer kişilik 2 bölüme ayırdık bir Pazar günümüzü bir ailesi olarak geçirmek istedik. Umarım herkes bundan keyif almıştır.”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.