Türkiye Emekliler Derneği İskenderun Şubesi kongresini yaptı

Türkiye Emekliler Derneği İskenderun Şubesi kongresini yaptı

Belediye Başkanvekili Ahmet Birsel Aktaş, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şubesi’nin 4. olağan genel kurul toplantısına katıldı.
Başkanlığını Mustafa Uyan’ın yaptığı Türkiye Emekliler Derneği İskenderun Şubesi’nin kongresi, 3 M Garden Kulüp’te gerçekleştirildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrede konuşan Belediye Başkanvekili Ahmet Birsel Aktaş, “Belediye olarak her zaman sivil toplum kuruluşlarının, emekçilerin yanındayız” dedi ve kongrenin hayırlı olmasını diledi.
Kongrenin divan başkanlığını yapan Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in gönderdiği mesajını okudu.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, mesajında, şunlara yer verdi: “Emekli kardeşlerimiz çalışma yaşamları boyunca kazandıkları bilgi ve birikimlerle ekonomik ve sosyal yaşamda her zaman aktif ve üretken olmalıdır. Emeklerinizi ve katkılarınızı unutmuyoruz. Sizlere toplumsal yaşamda hak ettiğiniz değeri veriyoruz. Genel kurulunuzun hayırlı ve başarılı olmasını dilerim.”
Belediye Başkanvekili Ahmet Birsel Aktaş, Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün’e, İskenderun’un eski ve yeni fotoğraflarından oluşan İskenderun albümü verdi.
İlerleyen saatlerde kentimize gelen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek de, toplantıyı ziyaret ederek kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu ve TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, genel merkez yöneticileri ve derneğin İskenderun Şube yöneticileriyle bir süre sohbet etti.

Önceki İçerikBeyaz önlük giyme töreni
Sonraki İçerikİskenderun örnek bir kent
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.