Hacı Hanifi İlhan adına cami yaptırıldı

İlhanlar Ailesi’nin babaları Hacı Hanifi İlhan, hayırlarına bir yenisini daha ekledi. Bugüne kadar babası Hacı Ahmet İlhan adına ilkokul, annesi Nacı Fatma İlhan adına tam donanımlı Sağlık Ocağı, Dörtyol Devlet Hastanesi’ne de kendi adına acil servis yaptıran 84 yaşındaki 8 çocuk babası hayırsever, Dörtyol’da Numune Mahallesi’nde ‘Hacı Hanifi İlhan’ ismine cami yaptırdı.
Hacı Hanifi İlhan adına cami yaptırıldı
‘Hacı Hanifi İlhan Cami’ mülkiyeti belediyeye ait olan arazi üzerine 7250 metrekare alanda 265 metrekare oturumlu çifte minareli 35 metrekare şadırvanlı ve geri kalanı park ve çevre düzeni olmak kaydıyla en az 400,500 kişinin aynı anda ibadet edeceği bir mekân olarak dualarla hizmete girdi. 9 aylık çalışma sonrası tamamlanan caminin açılışında konuşan hayırseverin oğlu Mehmet İlhan, “Babamızın en büyük hayallerinden biri cami yaptırmaktı. Bu hayalin gerçekleştirilme şansını tanıyan başta Belediye Başkanımız Fadıl Keskin olmak üzere emeğe geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yeni camimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bundan sonraki hedefimiz de cami yanındaki boş alanı annemiz Müzeyyen İlhan’ın adını vereceğimiz yeşilliklerin bol olduğu, halkımızın dinlenebileceği, çocuklarımızın rahatlıkla oyunlar oynayacağı park haline getireceğiz” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.