Gelinlikler Çok ‘Şirin’!

İskenderun PrimeMall Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen, Şirin Moda Evinin hazırladığı yeni sezon gelinlik defilesi genç kızlar başta olmak üzere izleyen herkesi adeta büyüledi.
İskenderun PrimeMall AVM Pazar günü ziyaretçilerine sunduğu birbirinden güzel ve etkileyici gelinliklerin görücüye çıkartıldığı defile ile ilgi odağı oldu. Çevre il ve ilçelerden alışveriş merkezine gelenler gelinlik defilesi sürpriziyle karşılaştı. Alışveriş Merkezinin zemin katında Şirin Moda evi tarafından hazırlanan yeni düğün sezonu öncesinde düzenlenen defilede her zaman olduğu gibi birbiriden güzel, beyazın hakim olduğu gelinlikler güzel mankenlerin üzerinde büyük beğeni topladı.
Gelinlikler Çok ‘Şirin’!
Mankenlerin sergiledikleri gelinlikler genç kızlar başta olmak üzere gelinlik çağındaki kızlarını evlendirmeyi düşünen annelerinde beğenisine sunuldu. Günümüzün çizgileri ile klasik tercih edilen modellerin sırasıyla mankenler tarafından sergilenen gelinliklerde alkışlar hem mankenlere hem de gelinliklere oldu. İskenderun Prime Mall Alışveriş Merkezi Müdürü Tuncay Cingöz gösterilen ili karşısında memnuniyetlerini dile getirerek,” İskenderun’un yaşam merkezi alışveriş merkezimizi tercih edenleri sosyal ve kültürel anlamda beğenilerine sunduğumuz etkinliklerden bir tanesiydi. Beğenildiğini gördük çok da memnun olduk. Bu tür etkinliklerimize devam edeceğiz” dedi.

Önceki İçerikİskenderun Devlet Hastanesi
Sonraki İçerikSuudiler’den İskenderun’a dev yatırım!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.