Fırat ailesinin acı kaybı

İskenderun’un en eski kuyumcularından Süleyman Fırat, hayata gözlerini yumdu. Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak İskenderun Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Fırat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Önceki gün alınan acı haber İskenderun halkını ve kuyumcuları derin üzüntüye boğdu.
Fırat ailesinin acı kaybı
İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat’ın kardeşi ve İskenderun Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Fırat’ın, babası, olan Süleyman Fırat, geçtiğimiz hafta içerisinde geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu İskenderun Devlet Hastanesi Yoğun bakım Ünitesine alındı. Hastalığına daha fazla dayanamayan Süleyman Fırat, tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde yaşama veda etti.
Alınan acı haber herkesi derin üzüntüye boğarken aile yakınları ise gözyaşlarını tutamadı.
İskenderun Devlet Hastanesi morgundan alınan cenaze, Kaptan paşa Camii’ne getirildi.
Süleyman Fırat’ın cenaze törenine, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, CHP ve AK Parti İskenderun Belediye Meclis Üyeleri, iş dünyasının tanınmış simaları, kuyumcu esnafı ve vatandaşlar katıldı.
62 yaşındaki 6 çocuk babası Süleyman Fırat’ın cenazesi İskenderun Kaptan Mehmet Paşa Camii’nde kılınan öğle namazının ardından, Çankaya Mezarlığı’na defnedilmek üzere sevenlerinin gözyaşları arasında dualarla toprağa verildi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.