Annelerimiz, fedakârlığın ve sabrın timsalidir

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, yaklaşan Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Dünyanın en güzel, en temiz ve masum duygusu hiç şüphesiz ki anneliktir” dedi ve ekledi: “Annelerimiz yaşamlarını çocuklarına adarken, ortaya koyduğu karşılıksız sevgi, özveri ve hoşgörü hayatımız boyunca benimsememiz ve gelecek kuşaklara da öğretmemiz gereken özel değerlerdir.
Annelerimiz, fedakârlığın ve sabrın timsalidir
Her türlü sorunumuzda sığındığımız, fikirlerini aldığımız, desteklerini gördüğümüz annelerimize, hak ettikleri sınırsız sevgi ve ilgiyi sunmak, gurur duyacakları fikir ve davranışları sergilemek onlara vereceğimiz en güzel ve kalıcı hediye olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; Bu ülkenin varlığı ve birliği için canını seve seve feda eden şehitlerimizin aziz anneleri başta olmak üzere, fedakârlık ve sabır timsali, karşılıksız sevgi ve sonsuz özverinin sembolü, değeri hiçbir zenginlikle ölçülemeyen ve yeri hiçbir zaman doldurulamayan annelerimizden hayatta olmayanlara rahmet dileklerimi, yaşayan annelerimize ise içten sevgi ve saygılarımı sunuyor, bütün Annelerin “Anneler Günü”nü kutluyorum.”

Önceki İçerikKutlu Doğum etkinlikleri
Sonraki İçerik72 MİLYON LİRA ÖDENEK HARCANDI
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.