Muş’tan geldi, şifayı Gelişim’de buldu!

Elazığ Fırat Üniversitesi ile bir çok üniversite hastanesinin, böbrek damarları tıkalı olduğu gerekçesiyle “açık kalp ameliyatı yapılamaz” dediği Muş’lu hasta Şerife Sonduk’un ameliyatı Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde Profesör Doktor Sedat Kalaycıoğlu tarafından yapıldı.
Muş’tan geldi, şifayı Gelişim’de buldu!

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi, Kalp Damar Cerrahisi bölümüyle Hatay sınırlarını aştı.
Türkiye’nin bir ucu Muş’tan İskenderun Özel Gelişim Hastanesi’ne başvuran Şerife Sonduk, böbrek damarları tıkalı olduğu gerekçesiyle Elazığ Fırat Üniversitesi ve bir çok üniversite hastanesinde kalp ameliyatı yapılmayınca, çareyi ününü duyduğu Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Sedat Kalaycıoğlu’na başvurmakta buldu.
Oğlu Muzaffer Sonduk tarafından bilgileri Profesör Doktor Sedat Kalaycıoğlu’na iletilen Şerife Sonduk, en kısa sürede İskenderun Özel Gelişim Hastanesi’ne getirildi.
Muzaffer Konduk, annesi Şerife Sonduk’un sağlığına kavuşmasını sağlayan Profesör Doktor Kalaycıoğlu’na teşekkür ederken, elini öpmek istedi ve o anda kameralar önünde duygulu anlar yaşandı.
Profesör Doktor Sedat Kalaycıoğlu, böbrek damarları tıkalı olduğu gerekçesiyle ameliyat edilmesi riskli olduğu söylenen Şerife Sonduk’un açık kalp ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirirken, kalp damarlarından üçünü de değiştirdiklerini söyledi.
Açık kalp ameliyatının başarılı geçtiğini ve hasta Şerife Sonduk’un üç damarının değiştirildiğini belirten Profesör Doktor Sedat Kalaycıoğlu, ameliyattan tam dört gün sonra hastanın sağlığına kavuşmuş bir şekilde taburcu edildiğini ifade etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.