TED BAŞKANI, VALİ LEKESİZ’İ ZİYARET ETTİ

Türk Eğitim Derneği (TED) Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, TED Mütevelli Heyeti Başkanı Ertuğrul Dokuzoğlu ve yatırımcı Mustafa Özat, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz’i ziyaret etti.
TED BAŞKANI, VALİ LEKESİZ’İ ZİYARET ETTİ
Vali Lekesiz, nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür ederek, ilimiz hakkında bilgi verdi. Sevgi, barış ve hoşgörü ili Hatay’da, tarihi Hatay Valiliği binasının da ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Lekesiz, bina hakkında da konuklarına bilgi verdi. Tarihi binada, Hatay Devleti’nin Anavatana katılma kararının alındığını kaydeden Lekesiz, tarihi dokuya uygun olarak restorasyonu yapılan binanın tekrar Valilik hizmet binası olarak kullanılmaya başlandığını söyledi. TED Başkanı Pehlivanoğlu da, kabulden dolayı Vali Lekesiz’e teşekkür ederek, medeniyetler şehri Hatay’da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. Pehlivanoğlu, tarihi Valilik binasını hayranlık içinde gezdiklerini de ifade ederek, bina hakkında vermiş olduğu bilgilerden dolayı Lekesiz’e teşekkür etti. Vali Lekesiz, ziyaretin anısına konuğuna, Valiliğimiz tarafından hazırlanan ‘Hatay Devleti’ kitabını hediye etti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.