Engelli Park-1 Projesi’nin yapımı sürüyor

Engelli çocuklarımızın rahat kullanması amacıyla zemin özel tasarlandı

Belediye’nin Engelli Park-1 Projesi’nin yapımı sürüyor
Engelli Park-1 Projesi’nin yapımı sürüyor
İskenderun Belediyesi’nin, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Engelli Park-1 Projesi’nin yapımı sürüyor.
Sahilde montaj çalışması devam eden Engelli Park-1 Projesi, engelli çocuklarımızın rahat kullanımını sağlamak amacıyla yer döşemesinde, sert zemin üzerine kauçuk kaplama çalışması yapılıyor.
Diğer parkların zemini kum ile oluşturulurken, engelli çocuklarımıza özel tasarlanan Engelli Park-1 Projesi ise, engelli sandalyesinin rahat kullanımının sağlanması amacıyla sert zemin üzerine kauçuk malzeme ile kaplanıyor.
İskenderun Engelliler Derneği yanında yapımına başlanan Engelli Park-1 Projesi’nin oyun grubu montaj çalışması da devam ediyor.
Engelli Park-1 Projesi’nin, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’na kadar bitirilerek, engelli çocuklarımızın hizmetine sunulması planlanıyor.
Parkların sayısını arttıran İskenderun Belediyesi Park Müdürlüğü ekipleri, şehrimizde bu kapsamda 6 tane park yapımı ve yeşil alan çalışmasına da devam ediyor.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.