Öğrenci Konseyinden Başkan Altan’a Ziyaret

Öğrenci Konseyinden Başkan Altan’a ZiyaretMKÜ Dörtyol Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Konseyi Payas Belediye Başkanına ziyaret etti.

MKÜ Dörtyol Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Konseyi Başkanı Mehmet Ekici ve Başkan Yardımcısı Fulya Köse Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ı ziyaret ederek düzenleyecekleri Çanakkale gezisi için destek istediler.

Konsey Başkanı Mehmet Ekici “Dörtyol Meslek Yüksek Okulu Konseyi olarak Çanakkale gezisi düzenlemek istedik, bu organizasyonumuz için destek taleplerimiz oldu sağ olsun Başkanımız Bekir Altan taleplerimizi karşılayarak bizleri mutlu etti. Nisan ayı içersinde Çanakkale’ye gidecek öğrencilerimiz Başkanımız sayesinde Milli Mücadelemizin yaşandığı yerleri ziyaret edecekler. Kendilerine bize verdiği bu destekten dolayı tüm arkadaşlarım adına sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ise “Uzun zamandır vatandaşlarımızı ve öğrencilerimizi Çanakkale’ye gönderiyoruz, bizim için bu bir hizmet değil yapmamız gereken bir görevdir. MKÜ Dörtyol Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Konseyinden talep gelince hiç düşünmeden her türlü desteği verdik çünkü Çanakkale’yi özellikle tüm öğrencilerimizin gelecek nesillere aktarabilmesi için gezmesi bilmesi gerekir” diye konuştu.

Önceki İçerikİskenderun için en güzel oteli yapması çabası içindeyiz
Sonraki İçerikBarışın sesi İskenderun’u sallayacak!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.