Başarılı polisler ödüllendirildi

Başarılı polisler ödüllendirildiTürk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 167. yıl dönümü dolayısıyla İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya, meslektaşları ile birlikte İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret ettiler. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette kısa bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya, “Bu anlamlı günümüzde sizlerle birlikte olmak istedik. Bu nedenle buradayız. Ayrıca Türk Polis Teşkilatı, her zaman gece gündüz vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için çalışıyor. Görevini layıkıyla yapan arkadaşlarımızla birlikte sizleri ziyaret etmenin mutluluğu içindeyiz” dedi.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ise, Türkiye Cumhuriyeti’nin çok güçlü bir devlet olduğunun altını çizerek, “Devlet olarak en önemli hizmet, vatandaşın güvenliğini ve huzurunu sağlamaktır. Polis teşkilatımızın da bu nedenle görevi çok kutsal ve ağırdır.
Bu görev istek ve zevkle yapılır. Polisimizin daha sağlıklı ve huzurlu çalışmalarını diliyorum. Vatandaş olarak her zaman polisi yanımızda görmek istediğimizi sizlere tekrar hatırlatarak bundan sonraki çalışma hayatınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmalardan sonra ise görevinde başarılı olan Baş komiser ve polis memurlarına başarı belgeleri takdim edildi. Baş komiser Mustafa Bağ, Mehmet Kar, Hüseyin Gümüş, Komiser Yardımcısı Hatice Gök, Baş Polis Memuru Hasan Yılmaz ve polis memurları Mehmet Talan, Murat Demirel, Sevinç Dal ve Ali İncirböler, teşekkür belgelerini Kaymakam Su’nun elinden aldılar.

Önceki İçerikJet meclis
Sonraki İçerikVayısoğlu’na teşekkür plaketi
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.