Alparslan Türkeş anısına mevlit okutuldu

MHP Mevlit
MHP Mevlit

Milliyetçi Hareketin Kurucu Lideri Alparslan Türkeş’in ölümünün 15. yıldönümü münasebetiyle İskenderun Milliyetçi Hareket Partisi, Kaptan Paşa Camii’nde mevlit okuttu.
İskenderun’dan çok sayıda vatandaş mevlid-i şerifi dinlemek için camiyi doldurdu. Bayanların da katılım gösterdiği mevlidi, MHP Hatay İl Başkanı Adnan Aktaş, MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, MHP İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Mor, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sehmus Aslan ve çok sayıda vatandaş dinledi.
MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin merhum lideri Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in vefatının 15. Yılında MHP İskenderun İlçe Teşkilatı olarak İskenderun Ülkü Ocakları Teşkilatı, İskenderun Ülkücü İşçiler Teşkilatı ve tüm ülkücü kuruluşlarla birlikte bugün ruhlarını şad etmek için Kur’an- ı Kerim okuttuk. Kendilerinin bırakmış olduğu mirasları sonsuza kadar yaşatmak için ülkücü gençler ve milliyetçi düşüncedeki insanlar inşallah bu idealleri sonuna kadar yaşatacaklardır. Ömrümüz yettiği kadar da merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i yâd etmeye devam edeceğiz” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.