Özdemir gözyaşlarıyla uğurlandı

Özdemir gözyaşlarıyla uğurlandıİskenderun’da yakın arkadaşı Osman Özdemir tarafından silahla vurularak öldürülen Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Sekreteri Mustafa Özdemir (59), çelik işçilerinin omuzlarında taşınarak toprağa verildi. Törende konuşan Hak-İş Konfederasyonu Başkanı Mustafa Aslan, Özdemir’in başarılı bir sendikacı ve mücadele arkadaşları olduğunu ifade ederek, “Onun bıraktığı bayrağı, bizler taşıyarak, daha ileriye götürmeye devam edeceğiz” dedi.
Sendika yöneticisi Mustafa Özdemir’in cenazesi, dün İskenderun Demirçelik Fabrikası(İSDEMİR) Site Merkez Camii’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazını cami imamı Fahri Olgun’un kıldırırken, törene Özdemir’in ailsi ve mesai arkadaşları ile Hatay Milletvekili H. Bayram Türkoğlu, Hak-İş Konfederasyonu Başkanı Aslan, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Feridun Tankut, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Cengiz Gül, İSDEMİR Genel Müdürü İsmail Akçakmak, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Arlı, çok sayıda sendika yöneticisi, siyasi parti, demokratik kitle ve meslek örgütü temsilcisi, çelik işçisi de katıldı.
Adıyamanlı olan Mustafa Özdemir, memleketi yerine, ailesi ve sevenlerinin isteği üzerine, yaşamının önemli bölümünü geçirdiği ve hizmet verdiği İskenderun’daki Çankaya Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Özdemir, evli ve üç çocuk babasıydı.

Önceki İçerikMotosiklet kullanıyorsan, bu haberi oku!
Sonraki İçerikİskenderun Belediyesi, keşke Payas’ı örnek alsaydı!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.