HÜR HABER 9 YAŞINDA

HÜR HABER 9 YAŞINDAHür Haber Gazetesi’nin 9. kuruluş yıldönümü münasebetiyle düzenlenen gece, dayanışma ve mesleki güçbirliğine güzel bir örnek teşkil etti.
Memo Restaurant’ta düzenlenen geceye, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar, Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu, AK Parti İlçe Başkanı Dr. Uğur Feriz ile yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Jorj Basus ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı İbrahim Gül ile yönetim kurulu üyeleri, iş adamları, gazeteciler ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Hür Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi M. Adnan Tink yaptığı açılış konuşmasında, salonda duygusal anlar yaşanmasına neden oldu, Tink, “Uzun süredir amansız bir hastalıkla mücadele ediyorum. Bu zor dönemde gerçek dostlarımı tanıma fırsatı buldum. Düşmeyen bilmezmiş. Allah kimseye dert verip derman aratmasın. Her anlamda büyük sıkıntılar yaşadığım tedavi sürecinde, beni bir an olsun yalnız bırakmayan sevgili eşim Nur Tink’e ve bu gecenin organizasyonunu üstlenerek gazeteme destek olan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan’a sonsuz teşekkür ediyorum. Bu gecede bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarıma şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız” dedi. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan ise, mesleki dayanışma ve birlikteliğin önemine değinerek, “Gazeteciler olarak, her daim güç birliği içerisinde olmamız lazım. Zor durumda olan meslektaşlarımıza destek vermek bizim için mecburiyettir. Adnan kardeşimizin bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum” dedi.
Son Söz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Veysel Cıncık’ın Hür Haber Gazetesine hediye ettiği İskenderun fotoğrafı, AHM İnşaat şirketi ortaklarından Hasan Yıldırım tarafından satın alındı. Fotoğraf, İşadamı Ali Tekten’e takdim edildi.
Çekirge grubunun sahne aldığı geceye katılanlar, gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.