İGEV bir harika!

İGEV bir harika!Bugüne kadar yüzlerce üniversite öğrencisinin umut ışığı olarak önemli bir misyonu yerine getiren İskenderun Güney Eğitim Vakfı, kuruluşunun 15’nci yılında eğitim gönüllülerini güzel bir ilkbahar günü bir araya getirdi. İskenderun Toyota Plaza İsa Taş Tesisleri’nde eğitim gönüllüleriyle bir araya gelen İGEV’li kadınlar, daha fazla üniversite öğrencisinin geleceğini aydınlatmak için toplandı.
Kuruluşunun 15’nci yılı nedeniyle bu yıl özel olarak tertiplenen geleneksel İlkbahar şenliğinde konuşma yapan İGEV Yönetim Kurulu Üyesi Nurhan Vekiloğlu, amaçlarının daha gazla üniversite öğrencisine ulaşmak olduğuna vurgu yaptı ve ekledi: “Vakfımız bugün 218 üyesi yüzlerce gönüllü dostları ve şuana kadar mezun ettiği öğrencisi ve halen eğitimine devam etmekte olan, 92 öğrencisi ile kocaman bir aile olmuş ve sınırlarını genişletmiştir.
Vakfımızın temel amacı öğrenim hayatını başarılı ancak maddi olumsuzlar yaşayan gençlerimize, aydınlık geleceğimizin fertleri olarak yetişmesi için burslar sağlanmaktadır. Temel ilkemiz modern Türkiye’nin yarınlarda ki güvencesi, gençlerimizin bağımsız düşünen araştıran, özgür, laik, demokrat ve Atatürkçü yetişmesi için olanak sağlanmaktadır. Aynı zamanda İGEV’de gençlerimizin sosyalleşmelerine rehber olunmaktadır. Vakfımız sosyal, kültürel anlamda birçok etkinlik gerçekleştirmektedir. İskenderun Güney Eğitim Vakfımız sürekli büyüyen ve gelişen yapısı ile önemli bir değer haline gelmiştir.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.