Vali Lekesiz, Belen halkının sıkıntılarını dinledi

Vali Lekesiz, Belen halkının sıkıntılarını dinlediHatay Valisi M.Celalettin Lekesiz başkanlığında; kamu kurum ve kuruluşlarının komutan, müdür ve amirleri tarafından 2011 yılında yapılan çalışmalar ve 2012 yılında yapacakları çalışmaların sunulması, diğer daire amirlerinden, belediyelerden, meslek odalarından, sivil toplum örgütlerinden, muhtarlık hizmetlerinden varsa talep ve isteklerinin alınması amacı ile il merkezi ve ilçelerinde gerçekleştirilen toplantılara Belen’de devam edildi.
Kaymakamlık Konferans salonunda gerçekleştirilen toplantı, Belen Kaymakamı Mehmet Öz tarafından açıldı. Vali Lekesiz tarafından ilçede 2011 yılında Belen’de yaptıkları ve 2012 yılında Belen’de yapmayı hedefledikleri yatırım ve hizmetlere ilişkin sunumlarını yapmak üzere il idare şube başkanlarına söz verildi.
Sunumlar sonrasında talep ve şikayetlere ilişkin mahalli kişilere söz verildi. Genelde kurumların hizmetlerinden memnuniyet ifade edildi.
Vali Lekesiz, toplantıda dile getirilen hususlar ile ilgili konuların takipçisi olacaklarını olumlu yada olumsuz gerekçeleri ile birlikte ilgililere bilgi verilmesi sağlanacağı belirtilerek toplantıyı sona erdirdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.