İskenderun Mikado

İskenderun Mikadoİskenderun’u Yetenek Sizsiniz yarışmasında başarıyla temsil ederken, bir anda tüm Türkiye’yi kendilerine hayran bırakan İskenderun Mikado Grubu hemşerilerinden destek istedi
Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu ve Show TV’de yayınlanan ‘Yetenek Sizsiniz’ programına katılan İskenderun Mikado Grubu’nda final öncesi heyecanlı bir bekleyiş sürüyor.
Kentimizi büyük bir başarı ile temsil eden İskenderun Mikado Gösteri Grubu Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarının karşısına geçtiler.
Oldukça heyecanlı olan grup adına açıklamayı yapan Emir Aslan, kendilerini çok güçlü hissettiklerini moral ve motivasyonlarının üst düzeyde olduğunu söyledi. Bu güne kadar kendilerine kimsenin sahip çıkmadığından yakınan Aslan, “ Show TV’de Yetenek Sizsiniz programını görünce arkadaşları toparladım. Buraya kadar geleceğimizi bizde tahmin etmiyorduk. Şu anda siz basın mensuplarını karşımızda görünce daha da çok heyecanlandık ve üzerimizde büyük yükün olduğunu anladık. Amacımız İskenderun’u en iyi şekilde temsil etmektir” dedi Sorulan sorulara samimiyetle cevap veren grup lideri Emir Aslan, açıklamalarının devamında, “Bu yola çıktığımızda dolaşmadığımız yer kalmadı. Bizlere hiç kimse yardımcı olmadı. Sonra programa gideceğimiz zaman Mikado sponsor oldu. Bizler programa öyle gidebildik. Ancak şu anda tüm Türküye ve dünya bizleri tanıyor. İnanın her yerde bizlerin ismini konuşuyorlar. Biz İskenderun’un çocuklarıyız. Belediyemiz başta olmak üzere artık bize sahip çıkılması gerekiyor” diyerek destek talebinde bulundu.
Grup üyelerinden Mehmet Arkan, yıllardır aynı grubun daha önceleri sahilde bulunan boş yerlerde çalışma yaptıklarını ve bir anda Emir Aslan’ın yarışmaya katılacaklarını söylemesiyle daha çok çalışmaları gerektiğini belirtti. İskenderun Mikado Grubu’nun en çok ilgi çeken üyelerinden ve aynı zamanda engelli olan Fatih Bayram ise, gruba nasıl katıldığını basın mensuplarına anlattı. Bayram, “Biz birbirimize çok destek olduk. Ben şu an engelliyim, ancak engelleri çoktan aştım. Engelli arkadaşlarımıza buradan sesleniyorum; Evlerinize kapanmayın” dedi. Yine grup üyelerinden Soner Bekiroğlu ise, “Biz İskenderunlular olarak kentimizin tanıtımını yapmaya çalışıyoruz. Tek aşkımız İskenderun. Bizlerin elinden tutacak olanlar da İskenderunlulardır. Kentimizi en iyi şekilde tanıtıyoruz. İnşallah final oynarız” dedi. Grup, yapmış olduğu açıklamanın ardından mini bir gösteri sundular.

 

Engin Vayısoğlu ‘İskenderun Mikado’ya kucak açtı

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.