İşte dayanışma!

İşte dayanışma!Türk Anneler Derneği İskenderun Şubesi üyeleri, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla İskele Cafe’de verilen yemekte bir araya gelerek dayanışma örneği gösterdiler
Düzenlenen etkinliğe bayanların yoğun ilgi gösterdiği görülürken Anneler Derneği yönetim kurulu üyeleri ile başkan Nezihe Elibol konuklarına büyük bir misafirperverlik örneği sergilediler.
Düzenlenen etkinlikte konuşan Anneler Derneği Başkanı Nezihe Elibol, dünyada kadınların her zaman yerinin başka olduğunu ifade etti. Hala dünyada kadına şiddet uygulanmasından yakınan Başkan Elibol, “Ülkemizde televizyonlara baktığımızda her gün bir kadın kocası tarafından, ya da ailesi tarafından dövülüyor. Bunların olmasını istemiyoruz. Bizler ülkemizde kadın ve erkek birlikte rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamayı istiyoruz” diye konuştu.
Düzenlenen yemeğe Tosyalı ailesinin değerli büyüğü Hacı Pervin Tosyalı ve Gülay Tosyalı birlikte katıldı. Yemeğe katılan konuklar, gün boyu stres atarken bir birleriyle de sohbet etme imkânı buldular.

Önceki İçerikEngin Vayısoğlu ‘İskenderun Mikado’ya kucak açtı
Sonraki İçerik“Kadın ülkesinin vizyonudur”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.