“İskenderun’u çok gelişmiş gördüm”

“İskenderun’u çok gelişmiş gördüm”Merhum Rauf Denktaş’ın oğlu KKTC Lefkoşa Milletvekili Serdar Denktaş, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’ya konuk oldu
Kıbrıs Demokrat Parti Genel Başkanı ve Lefkoşa Milletvekili Serdar Denktaş, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere İskenderun’a geldi. Denktaş beraberinde İskenderunlu hayırsever iş adamı Nuri Üysen ile birlikte İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret etti.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, konuklarını kaymakamlık bahçesinde karşılarken, daha sonra birlikte makama geçtiler. Burada kısa bir açıklama yapan Kıbrıs DP Genel Başkanı ve Lefkoşe Milletvekili Serdar Denktaş, ilk defa geldiği İskenderun’u gelişmiş ve güzel bir kent olarak gördüğünü ve bundan da büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Bundan sonra İskenderun’a sık sık geleceğini söyleyen Denktaş Kıbrıs ile de ilişkilerin sıklaşacağını belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ise ilk olarak Serdar Denktaş’a başsağlığı diledi. İskenderun hakkında bilgiler veren Kaymakam Su, Kıbrıs ile İskenderun ilişkilerinin daha da artması dileğinde bulundu.
Yapılan konuşmaların ardından Serdar Denktaş Kaymakam Su’ya anı tabağı, Kaymakam Su ise Denktaş’a üzerinde İskenderun Güvercini’nin bulunduğu kahve fincanı hediye etti.

Önceki İçerik“Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın var”
Sonraki İçerikÇok onurlandım
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.