İskenderun’u İl Olarak Görüyoruz

İskenderun’u İl Olarak Görüyoruzİskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası yönetimi, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e nezaket ziyaretinde bulundu.
1 Mart Muhasebeciler Günü dolayısıyla yapılan ziyarette konuşan İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül, “Günümüzü şehrimin emini Belediye Başkanımızı ziyaret ederek kutlamak istedik. Biz Hatay Temsilciliği iken, oda olduk. Belediyemiz il Belediyesi, biz de odamızı İskenderun ili odası olarak görüyoruz. Biz de belediye de yaptığı çalışmalarla bunu ispatladı. Belediye olarak yaptığınız çalışmaları görüyoruz. Her yerde de bu güzel çalışmaları paylaşıyoruz. İskenderun’da yaşayanlar olarak size çok teşekkür ediyoruz. Şehrimizde daha pek çok güzel çalışmalar yapacağınıza inanıyoruz” dedi.
1 Mart 1989’da meclis kürsüsüne alınarak yürürlüğe giren yasayla muhasebecilerin gerçek kimliğine kavuştuğunu belirten İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül, “Mevcut yasalar çerçevesinde toplumu bilgilendiriyoruz. 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası olarak kutlanıyor. Biz bir güne sığdırdık. Bu bir günde de sizi şehremini (şehir emini) ziyaret etmek istedik” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Biz de Muhasebeciler Günü’nüzü kutluyoruz. Her günün anlamı var. O günlerin içi doldurulmalı ve o günün ne anlama geldiği, niye kutlandığı toplumla paylaşılmalı. Toplumu bilgilendirmek odaların görevidir. Siz bunu layıkıyla yapıyorsunuz” diye konuştu.
Çalışmaların halkın mutluluğu ve geleceğinin daha güzel olması amacıyla yapıldığını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, konuklarıyla sohbet etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.