Rüya gerçek olur mu?

Dün yazmış olduğum yazı herkesi çok ama çok heyecanlandırmış aldığım telefonlar gelen mailler yazının ne kadar çok dikkat çektiğini bana ve kamuoyuna gösterdi.
Dünkü yazımda Galatasaray’ın İskenderun’a geldiğini yazmıştım.
İskenderun siyasetinin ne kadar güçlü olduğunu ve spor kamuoyunun da sözünün her yerde geçtiğinin hayal bir tablosunu çizmiştim aslında.
Birçok kişi yazıyı tamamlayamadan bana döndü, neden haberim olmadı? Ne zaman Galatasaray İskenderun’a geldi? Diye soranların sayısını bilmiyorum. Ama bu kadar etkili bir yazı olmuş ki; kimse yazının sonuna kadar dayanamamış o kadar etkilenmişler. Kısacası o kadar çok heyecanlanmışlar.
Aslında yazdıklarım çok açık. Yazdıklarımın manasını anlayan, işine gelen herkes çok iyi anlamıştır. Ama anlamayanlar ise, yazılarımın tersini düşünsünler nelerin yazıldığını anlayabilirler.
Evet, İskenderun lobisi güçlü olmalı. Bende onun mücadelesini veriyorum.
İskenderun siyasetçileri kentimiz için güçlü bir birliktelik oluşturmalılar.
Kentin çıkarlarını korumalılar.
Peki, bunları yapan var mı diye soruyorum? Herkesin nerdeee! Diyerek cevap alıyorum.
Çünkü hiç kimse bir şeyden memnun değil. O zaman bir yerlerde bir sakatlık var. İnsanların memnuniyetini kazanamıyorsanız, ya da güvenini alamıyorsanız yetkililer kendini gözden geçirmeli diye düşünüyorum.
O eski kafa yapısı artık kalktı.
Türkiye de birçok şey değişti. Artık insana değer verilecek ve kalite daha da yukarı çekilecek. Tüm kurum ve kuruluşların amirlerinin buna dikkat etmeleri gerekir.
Şöyle bir düşünün; Kentimizin spor kulüplerine sahip çıkan kimse varmı? Bence yok
Bakalım futbol takımlarına, voleybol takımlarına, masatenisi takımlarına, basketbol takımlarına sahip çıkan destek olan kurum kuruluş yok. Peki, bu kentin mülki amiri sayın kaymakamımız ne yapacak? Ya da bir başka yetkililerimiz, siyasi partilerimiz kentin ismini duyuran takımlara nasıl sahip çıkacaklar?
Antakya lobisi gerçekten çok güçlü.
Evet, dün hayal olsun diye yazmıştım. Artık bitti diye hiç Antakya lobisi biter mi! Siz inanıyor musunuz? Hadi bakalım Antakya’da bir kurum ya da kuruluş oranın takımlarını sahip çıkmasın göreyim.
Vallahide billahi de Antakya’da barındırmazlar. Ve baktığımızda ise, İskenderun’un birçok takımı da Hatay şampiyonu oluyor. Yinede sahiplenmek yok. Ama bakın size bir sonraki yazımda neler anlatacağım duyduğunuzda sizlerde şaşıracak ve çok üzüleceksiniz.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.