Çiftehan Termal yaşamınıza renk katacak

Çiftehan Termal yaşamınıza renk katacakÇiftehan Termal artık İskenderunluların yaşamına renk katacak. Bugün kentimizde hizmete girecek olan Çiftehan Termal, vatandaşlarımıza büyük yatırımlar kazandırdığı gibi yıl içinde tatil fırsatı da sunacak.
İskenderun bugün yeni bir işyeriyle daha tanışacak. Çiftehan Termal ismindeki yeni işyeri vatandaşlarımızı çok cazip fırsat imkânları ile tanıştırıyor. Gerek yatırım gerekse kazanç için bir şans olan Çiftehan Termal, sunduğu bu hizmetlerden İskenderun halkının yararlanabilmesi için hizmet zincirinin bir halkasını da İskenderun’da oluşturdu. Çiftehan Termal Bölge Koordinatörü Mehmet Hasan Okuyucu, projelerinin insanlarımıza büyük kazançlar ve yatırımlar sağlayacağını belirtti. Amaçlarının bölge insanına tüm imkânlarını seferber ederek hizmet olduğunu kaydeden Okuyucu, bu güzelliklere kentimiz vatandaşlarının da ortak olmasını istedi.
Çiftehan Termal Bölge Koordinatörü Mehmet Hasan Okuyucu, bugün Doktorlar Caddesi 57. Sokak Kısmet İş hanı Kat: 1 Daire: 2’de hizmete girecek olan işyerlerinin açılışına herkesi davet etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.