“Bizim sorunumuza kalıcı çözüm bulun”

“Bizim sorunumuza kalıcı çözüm bulun”İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, dolmuş garajı içinde oluşan su birikintilerinin şoför esnafını büyük sıkıntıya düşürdüğünü, dolayısıyla bu durumdan tüm esnafın zorda olduğunu belirtti. Şoför esnafı yağan aşırı yağışlardan dolayı adeta garaj içinde yüzdüklerini dile getirdiler
İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, şehir içi yolcu taşımacılığı yapan dolmuş ve otobüslerin ana durağında yağmur sularından dolayı oluşan sıkıntıların giderilmesi için geçici çalışmalar başlatıldığını söyledi. Bunun yeterli olmadığını belirten Akın, geçtiğimiz yıllardan beri bu sorunla boğuştuklarını belirterek, çözüm için İskenderun Belediyesi Fen İşleri ve Kumalaştırma Müdürlüğü ile istişare halinde olduklarını ifade eden Akın, “Kuvvetli yağışlardan dolayı yer Garaj Göl’e dönüştü. Şoför esnafımız araçlarına binerken, binbir sıkıntı çekiyorlar. Tabi ki bu da bizleri önemli ölçü de rahatsız ediyor. Şu anda geçici çözüm için çalışmalar başlatıldı ancak, bu yeterli değil! Ben tüm esnafım adına İskenderun Belediyesi’nin buraya kalıcı çözüm bulmasını istiyorum” diye konuştu. Akın, kalıcı çözüm için garaj içindeki su birikintilerinin ana yağmur suyu drenaj kanallarına bağlanmasıyla bu sorunun kökten halledileceği kaydederken, imkân ve gayretlerinden ötürü İskenderun Belediyesi Başkan Yardımcısı Safa Boran’a teşekkür etti.
Bu arada büyük fedakârlıklar göstererek vatandaşlarımızın ulaşımını sağlayan şoför esnafı da oldukça dertli. Aşırı yağışlardan dolayı garaj içinde adeta yüzdüklerinden yakınan esnaf İskenderun Belediyesi’ne seslenerek gerekli çalışmaların yapılmasını canı gönülden istediler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.