‘Seksen’ yıl unutulmayacak!

‘Seksen’ yıl unutulmayacak!Bu ne bir mezuniyet gecesi, ne de bir parti..
İskenderun Rotary, Rotaract ve İnteract kulüpleri farklı bir etkinliğe imza atarak Seksenler Partisi adını verdikleri bu gecede gençleri bir araya getirdiler. Çağdaş eğitime önem veren kulüp başkanları gecenin tüm gelirlerini eğitime bağışlayacak.
Gecenin mimarı Rotaract Kulübü Başkanı Aytaç Aytaş..
Uzun uğraşlar sonucu eğitime katkı anlamında gerçekleştirilen bu gecede emeklerinin karşılığını alabilmek için yoğun uğraşlar veren Aytaş’a Rotary Kulübü Başkanı Demet Özal ve İnteract Kulübü Başkanı Efe Mursaloğlu ‘da işin içine eğitim girince hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak her türlü özveriyi gösterdiler.
Salonu hınca hınç dolduran gençler, yakın arkadaşları ve aileleriyle stresten uzak bir ortamda buluşarak gönüllerince eğlendiler.
İskenderun Rotary Kulübü Başkanı Demet Özal, bu sene Rotary Rotaracat ve İnteract kulüpleri olarak eğitime destek verdiklerini, her çocuğun aynı şartlarda eğitim görmelerini istediklerini belirtti. Çok güzel bir ortam oluşturduklarını kaydeden Özal, bu tür aktivitelerin devam edeceğini belirterek, 17 Mart’ta yine geliri eğitime bağışlanmak üzere bir konser tertipleyeceklerini duyurdu. Özal, bu konserden elde edilecek gelirle okul öncesi eğitim veren bir okula destek olacaklarını ifade etti.
Rotaracat Kulübü Başkanı Aytaç Aytaş ise, İnteract Kulübü ile lise çağındaki gençlerimizin sınav stresini azaltmak için böyle bir organizasyon gerçekleştirdiklerini söyledi. Rotary olarak büyük bir aile olduklarının altını çizen Aytaş, bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Gerçekleştirmiş olduğumuz Seksenler Partisi ile 80 kültürünü tekrar yaşattık. Tek hedefimiz var; o da eğitime katkı.. İnşallah bundan sonra da yapacağımız farklı etkinliklerle eğitimin kalkınması için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.
İnteract Kulübü Başkanı Efe Mursaloğlu ise, en anlamlı ve farklı günlerini bu başkanı olduğu bu dönemlerde yaşadığını belirtti. Mursaloğlu, geceye katılan herkese teşekkür etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.