Aynı tas aynı CHP

Aynı tas aynı CHPSon günlerde ne oluyor? CHP’de kimse anlamış değil! Partililerin bile Cumhuriyet Halk Partisi’ne olan tepkileri bir türlü bitmiyor. İnanın bu parti bir türlü partililer başta olmak üzere sanırım kimse çözemedi.
Şöyle bakıyorum; son günlerde yaşanan olaylar hiçte hoş olaylar gibi değil, ama oluyor. Tamam, birileri gidecek birileri ise, görevini devam ettirecektir. Şöyle bakıyorum fırtına CHP’de hiçbir zaman dinmedi devamlı ve şiddetli esiyor. Bu fırtınada çok kişinin kafasını yedi. Bunlara milletvekilleri dâhil ilçe başkanları, il başkanları, bakanlar gibi hatta genel başkanlarını bile yediler.
Üzülüyorum..
Bu kadar insan bu partiye oy vermiş ya da destekliyor. Ama partinin işlevine baktığım zaman ise herkes herkese düşman.
Partide ayrımcılık var mı? var.
Partide arkadaşını satma var mı? var.
Başkanını satma var mı? o da var.
Meclis üyelerinde bölünme var mı? o da var.
Sorunu çözen kimse var mı? o yok.
Peki, bu partide kim nasıl hizmet edecek ya da bu kadar vatandaşlar size nasıl inanacak? İnanın bana kimsenin inanıcı sanırım kalmadı.
Düşünün CHP birçok kesimin değerlerine değer verdiği parti ama maalesef iyi yönetiliyor mu? Bunu çok ama çok düşünmekte fayda var.
Türkiye’de o kadar çok insan bu partiden kaçıyor ki; ömrünü partiye adamış adamları sorduğun zaman bile yeter! Bunlardan bir şey olmaz diye tepki veriyor.
Peki, bu partide özeleştiri olmayacak mı? Bu partinin içerisinde kimse kimseyle konuşamayacak mı? Ya da kimse kendi fikrini beyan edemeyecek mi? Anlaması gerçekten çok güç bir durum.
Seçim zamanı ve öncesinde CHP’de gezenler mücadele edenlerin hiç birini şu anda görmüyorum. Herkes kendi işine ve aşına dönmüş durumda. Zaten gördüklerimde zaten ağzına gelenleri söyleyip duruyorlar.
Bu partiye gönül vermiş, zamanını vermiş parasını vermiş, hatta ve hatta ömrünü vermiş kişileri artık onurlandırmak gerekmiyor mu? Ama CHP de ne var? Vurun abalıya. Kimse kimsenin umurunda değil.
Bakıyorsun başkanı yönetim deviriyor. Genel başkanlarını genel sekreterleri ve partilileri deviriyor. Ya Allah aşkına kimse kimseye güvenmeyecek mi?
Zaten partililerin en büyük sorunları insana hak ettiği değerleri vermiyor ve kişileri hak ettikleri yere getirmemek değil mi!

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.