Personele Kamu İhale Mevzuatı ve Ekap eğitimi başladı

Personele Kamu İhale Mevzuatı ve Ekap eğitimi başladıİskenderun Belediyesi’nin kısa adı DOĞAKA olan T.C. Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’ndan (DOĞAKA) destek almaya hak kazandığı proje kapsamında, “Kamu İhale Mevzuatı ve Ekap Eğitimi” başladı.
DOĞAKA tarafından finanse edilen proje kapsamında Kamu İhale Mevzuatı ve Ekap Eğitimi, Eduser Eğitim Danışmanlık ve Uzmanlık Hizmetleri Limited Şirketi tarafından veriliyor.
Emekli kamu görevlisi Rıdvan Kısacık tarafından Belediye Meclis Salonu’nda verilen eğitim,
Perşembe, Cuma ve Cumartesi günü olmak üzere üç gün süreyle devam edecek.
Belediye personelinin katıldığı Kamu İhale Mevzuatı ve Ekap Eğitimi, toplam 18 saatlik süreyi kapsıyor.
2011 yılı “Teknik Destek Programı kapsamında Kamu İhale Mevzuat ve Ekap Eğitim projesi/faaliyeti” T.C.Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığının genel koordinasyonunda T.C.Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen teknik destek programı kapsamında yürütülüyor.
Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye illerini kapsayan 2011 yılı Teknik Destek Hibe çağrısı çerçevesinde İskenderun Belediyesi’nin sunduğu Kamu İhale Mevzuatı ve Ekap eğitim projesinin sözleşmesi, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve DOĞAKA Genel Sekreteri Erdoğan Serdengeçti tarafından imzalanmıştı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.