İskenderunspor nereye gidiyor?

İskenderunspor nereye gidiyor?Cumartesi günü oynanan maçın yorumları pek iç açıcı değil. Zaten maç iç açıcı değildi. Ve gerçekten ciddi düşünmeye başladım. Acaba bundan sonra ne olur diye? Bundan sonrası çok önemli. Şöyle biraz kafamda kadroları canlandırıyorum; sezonun ilk yarısındaki maçları ve kadrolara bakıyorum, inanın arada uçurum var. İlk yarıda takımın tamamı yerden pas yaparak rakip kaleye gidiyordu ve gol atıyorlardı. İkinci yarıda bu hayal oldu uçtu.
Aslında takımın antrenmanına baktığım zaman Can hoca her dakika oyunu durdurarak hata yapan futbolcuları uyarıyor ve pası yerden oynamaları gerektiğini söylüyordu. Buna rağmen birçok futbolcu bunu dahi beceremiyor.

CAN POLAT’I BİLMEYEN YOKTUR
Türkiye’de hatta dünyada. Türkiye’nin en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi’nin büyük oyuncusu. Adama o kadar büyük görevler verilmiş ki, zaman zaman onun yaptığını devlet bile yapamıyor. Can Polat’ı dizinin başladığı günden bu yana aradan 9 yıl geçti kimse öldüremedi. Ne İskender’i, ne Zaza’sı, ne de kibritçi Cevat’ı. Şimdi bizim İskenderunspor’un Can Polat’ına bakıyorum, gerçekten ismi “Can” ama üzerine Polat gibi yük koymuşlar. Yokluklar içerisinde mücadele ederek İskenderunspor’u bir yerlere getirmek istiyordu. Onun da sanırım hayali buydu. Ama bundan sonra ne yapar bilmiyorum. Giydiği ateşten gömlek, bizler kış şartlarında üşüyoruz ve kalın giyiniyoruz; ama Can Polat ne yapar bilmem. Ateşten gömleği sezon sonuna kadar üzerinde tutar mı, bilmiyorum. Bildiğim tek şey bu takımı kümede tutmaları. Gerisini düşünmek bile istemiyorum.

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ…
Düne kadar yedek kulübesine bile giremeyen birçok futbolcu, sadece antrenmanlarda formayı üzerine giyiyor ve çalışmalarını yapıyordu. Ancak gün geldi yedek kulübesinde oturamayacak isimler bile şu anda İskenderunspor’un ne acıdır ki formasını mecburiyetten giymeye başladılar. İnanın bu takımın çoğu oyuncuları amatör kümede bile zor oynar. Ama zamanında bunları takıma kazandıranlar nasıl bir iş yaptıklarını sanırım şimdi iyi görüyorlardır. Bu takımın küme düşmemesi için herkesin taşın altına elini koyması lazım. Gelecek sezon bu takıma destek çıkacak çok insanın olacağını düşünüyorum. İnşallah benim düşündüklerim olmaz ve bu takım kümede kalır.

SEDAT BAŞKAN YALNIZ BIRAKILDI
Cumartesi günü tribünlerde bazı tatsız olaylar yaşandı. Bunun da sorumlusu Federasyon temsilcisiydi; ama yine de orada Sedat başkan göze çarptı.
Aslında ben orada tüm yönetim kurulu üyelerinin de çıkıp “ne oluyor arkadaş, biraz sakin olun” demelerini beklerdim. Ama olmadı. Bir çok kez bu tür olaylarla karşı karşıya kalındığı zaman hiçbir yönetim kurulu üyelerinin sesini dahi çıkartmadığı, sadece olayları izlediğini gördüm.
Ya böyle bir şey olur mu? Allah aşkına senin yönetim kurulu başkanın tartışma yapıyor, sizler ise orada oturup sesinizi daha çıkartmıyorsunuz. Böyle bir sorumsuzluk olur mu? Bakın Demirçelik Spor yönetiminden örnek vereyim. Zaman zaman maçlarda istenmeyen bağırmalar olurdu. İnanın bana herkes aynı anda ayağa kalkarak insanlara “biz buradayız, kimse kimseyi yalnız sanmasın” diye tepkilerini dile getiriyorlardı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.