Kulüp başkanının İddia oynaması etik mi?

Kulüp başkanının İddia oynaması etik mi?“Başkan da iddia oynuyor” yazım birçok kişiyi meraklandırmış. Herkesin kafasında çok ciddi soru işaretleri var. Demek ki herkes aynı şeyleri yaşıyor ve düşünüyor. Mail ve telefon ile ilgili sorular geliyor. Kim diye ben de o ismi yazmak istemiyorum. Çünkü o ismi bilenler ve düşünenler var elbet. Ancak neden yazmıyorsun diyenlerde oldu. Biliyorsunuz ki iddianın ve rüşvetin belgesi olmuyor ve belgeleseniz bile kelime oyunu ile o insan kendi doğrultusunda konuşarak insanları yanıltıyor. Bu nedenle isim vermek istemedim. Şu anda zaten başkan da değil. Sanırım buradan yola çıkarak kim olduğunu tahmin edenler olabilir.
Ve hatta bana iddia oynayabilirler, ne var ki bunda diyenler bile oldu. Sonuçta yasal. Doğru. Bence de oynayabilirler. Hiçbir sorun ve sıkıntı senin gözünde yok, ama benim gözümde var.
Bir kulübün başkanı kentin takımı ile ilgili eğer iddia oynuyorsa, benim aklıma çok soru işaretleri gelir. Sahada terini ve mücadelesini ortaya koyan 11 kişinin hakkını yemek kimsenin haddine düşmemeli. Teknik ekip olarak çalışacaksınız, futbolcular galip gelmek için mücadele edecekler, ama bir bakacaksın ki o kulübün başkanı para için iddia oynayacak.
Bir defa kulüp başkanlarının iddia oynaması bana göre etik değil. Mademki para kazanmak istiyorsun, o zaman iş alanları yaratman lazım. Kolay para kazanmak istiyorsan eğer, bari sen oynama da bir başkasına oynat. Bunu da mı düşünmedin?
İnanın bizim İskenderun olarak her zaman sahipsiz olduğumuzu bilmeyen yoktur. Artık bari spor dallarında başarılı olmaya odaklanalım. Çünkü bizim buna ihtiyacımız var. Bende bu yüzden yazılarımı yazıyorum. Artık yeter. Herkesin kendi işine bakması lazım.
Bir iddia daha geldi.
Bir kulüp başkanı varmış. O kulüp başkanı da parayı çok severmiş ve yanındaki çalışanlarına devamlı atar tutarmış. Her zaman ben şöyle yaptım böyle yaptım dermiş. Ve o çalışanlarını da kafaya almış. Çünkü emir kulu. Sonra bu adamları iddialara göre İzmir’e yollamışşşş.
Ve orada iddialarını güzelce oynamışlar ve kentimize dönmüşlerrrrrr.
Sonra ne mi olmuş. Para ben almadığım için bilmiyorum, kazanmışlar mı kazanmamışlar mı bilemiyorum. Çünkü iddiayı oynayanların ikisi de hakkın rahmetine kavuşmuş insanlar.
Allah mekânlarını cennet etsin.

Önceki İçerikÇalışmayan sendikalar ayakta kalamayacak
Sonraki İçerikBu ailenin feryadına kulak verin!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.