Hayatımın en kötü maçını izledim

Hayatımın en kötü maçını izledimBir İskenderun spor izledim cumartesi günü. Ama hayatımın en kötü maçlarından biri desem yanlış olmaz. Böyle bir İskenderun spor olamaz. İnanın bana Karayılan belediye spor, Asaş spor cumartesi günkü takımdan daha iyiydi.
Diyarbakır Ergani spor gurubun son sırasında yer alıyor. Küme düşmüş durumda İskenderun spor ise, bu maçtan mutlaka üç puan almalıydı ki; rahatlasın. Bende öyle bekliyordum. Bu maçı mutlaka alır ve üç puanı cebine koyar diye düşünüyordum. Ama maç oynanmadan kazanılmayacağını bir kez daha gördük. Rakip fark yememek için buraya gelmiş ev sahibi İskenderun spor ise üç puanı cepte gördü ki; bu kadar rahat bir oyun oynamaya kalktı. Hele de yakaladıkları birçok pozisyonu değerlendiremeyince rakibin havası değişti.
Zaman zaman inanılmaz pozisyona bile girdi. Az kalsın gol yiyordu İskenderun spor.
İlk yarı içerisinde Başaran’la yakaladığımız bir pozisyonda gol bulunmayınca olay bitti.
İnanın kahroldum, tribündeki taraftarlarda kahroldu. Ama sahadaki futbolcu ne istiyor, neyi düşünüyor onu bilmiyorum. Tanju’dan çok ümitliyim. İyi futbolcu gerçekten çok iyi yeteneği var. Şifonun gidişi ile birlikte kendine geleceğini ve değişimin olacağını düşünüyordum hala da olmadı. Bekliyorum ama bize bu maçlarda lazımsın Tanju, bence bir an önce kendine çeki düzen vermelisin. Çünkü sen iyi bir futbolcusun.
Defansta inanılmaz hatalar yapılıyor. Herkes bir birine bakıyor. Bu takımdan sadece dört kişi ayrıldı gitti. Sanki bir takım komple değişmiş gibi hiç kimse top oynayamıyor. Pas yapamıyoruz. Eskiden herkesin gıpta ile izlediği bir takım vardı. Süper pas oranı yapan ve rakip kaleye beş pas ile ulaşan sonrada golünü atan bir takım vardı. Ama şu anda aynı futbolcular niye böyle bir şey yapamıyor bilmiyorum. Eğer bu takımı giden üç kişi kurtarıyor olsaydı, o zaman sizin ne gereğiniz var ki!
İlk yarıda takıma transfer edilen Ali Yıldırım, takıma hala alışamadı ve hiç bir varlık gösteremiyor. Ne zaman seni izleyeceğiz kardeşim! Bize gol atmayacaksan senin golcülüğün nerede kaldı. Ergani gibi bir takıma karşı mücadelen buysa sana söyleyecek pek bir şey bulamıyorum.

TFF temsilci ortalığı karıştırdı

İskenderunspor, Erganispor maçında Türkiye Futbol Federasyonu tarafından görevlendirilen temsilci Yusuf Can, maçın normal şekilde devam ettiği bir sırada İskenderunspor taraftarlarına ve amigolarına müdahale etti ve bir anda ortalık karıştı.
Olayların yaşanması aynen şöyle gelişti: Maçı normal bir şekilde oynanıyordu. Taraftarlar ise, takımlarından gol bekliyordu. Taraftarlar rakip hocanın bulunduğu yere ve kulübeye karşı da tezahürat yapıyorlardı. Bunun üzerine hiçbir şey yokken, ayağa kalkarak amigoya bağıran ve hocaya müdahale etme diyen temsilci ye taraftarlardan bir anda tepki geldi. Yaşanan bu tepkileri bastırmak isteyen ve kulübün ceza almaması için çalışan Başkan Sedat Uysal “Arkadaşlar yapmayın” diyerek taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. Sonra bazı taraftarlar ise, bağırarak, “Taraftarlara damı müdahale edecekseniz! Yeter artık! Kendi evimizde bile maç izleyemiyoruz ve takımımızı destekleyemiyoruz” diyerek temsilciye tepkilerini gösterdiler.
Şimdi sevgili temsilciye soruyorum; Türkiye Futbol Federasyonu seni temsilci olarak İskenderun’a gönderdi. Ağabeyciğim sen görevini yapsana.. tutanak tutman gerekiyorsa tutanağını tut. Zaten gereğini federasyon yapar. Sen niye amigolarla, taraftarlarla diyaloga giriyorsun? Senin yapmış olduğun bir hareket, taraftar ile yönetimi bir birine düşürüyordu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.