EMİRGAN BULVAR CAFE HİZMETE GİRDİ

EMİRGAN BULVAR CAFE HİZMETE GİRDİAçılış kurdelesi kesildikten sonra İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve Hatay CHP Milletvekili Mevlüt Dudu açılış konuşmalarını gerçekleştirdi.
İskenderun Şalen Bar’ın işletmecisi Mehmet Özen ve kardeşleri tarafından daha önce kolcuoğlu restoran olarak hizmet veren mekân Emirgan Bulvar Cafe adıyla yeniden yapılandırılarak hizmete girdi. İskenderun’da 30 yıl gibi uzun bir süre hizmet veren eski Emirgan cafe hatırlanacağı üzere üç yıl önce belediyenin aldığı kararla yıkılmış ve cafe kapatılmıştı. İskenderun sahilinde yeniden Emirgan Bulvar Cafe adıyla hizmete girdiklerini belirten işletmeci Mehmet Özen çok yönlü olarak halka hizmet vereceklerini söyledi. Açılışta konuşan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, “ bereketli ve yağmurlu bir günde açılışı yaptık. İnşallah işleriniz de bereketli olur. Sağlıklar bol kazançlar ve başarılar diliyorum. İskenderun gelişmekte olan Akdeniz’in bir incisidir. Sanayisiyle, sosyal ekonomisiyle gelişmekte olan bir ilçe ve İskenderun halkı da her güzelliğe layıktır. Hepimiz İskenderun’ a layık olmaya çalışacağız. Bu da bunun için atılmış adımlardan biridir. Tekrar başarılar diliyorum” dedi.
Daha sonra söz alan Hatay CHP Milletvekili Mevlüt Dudu, “ İskenderun’un başarılı işletmecilerinden sevgili Mehmet Özen kardeşimin İskenderun’a güzel bir mekân daha kazandırdığını sevinerek görüyorum. Yeni iş yerinde kendisine bol kazançlar diliyorum” ifadesinde bulundu.
Açılışa Hatay CHP Milletvekili Mevlüt Dudu, Hatay CHP Eski Milletvekili Aziz Yazar, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.