DTO yakışanı yaptı!

DTO yakışanı yaptı!Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Bülent Kavsak ve Yönetim Kurulu üyeleri, İskenderun Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya’yı ziyaret etti.
İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Huzuru Koruma Derneği Başkanı Mustafa Baştuğ’un da hazır bulundu ziyaret sırasında, Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Bülent Kavsak ve Yönetim Kurulu üyeleri, 30 bin TL bağışta bulundular. Başkan Kavsak, “Daha önce düzenlenen bir toplantıda araç bağış sözü vermiştik. Ancak yeni teslim alınan İlçe Emniyet Müdürlüğü binası için bazı eksikliklerin giderilmesine yönelik nakit ihtiyacı olduğu bildirildi. Biz de bu parayı dernek başkanımıza teslim ediyoruz” dedi.
İskenderun Emniyet Müdürü Kamil Yıldızkaya, “Kentimizde büyük bir dayanışma örneği gösteriliyor. Her türlü desteği veren tüm kuruluşlara, işadamlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuşurken, İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Huzuru Koruma Derneği Başkanı Mustafa Baştuğ da şunları söyledi:
“Derneğimiz bu tür bağışlar sayesinde ayakta durmaktadır. Yeni Emniyet Müdürlüğü binamızın özellikle çatı kısmında onarım ve düzenleme yapılması gerekiyor. Bu çalışmaları başlattık. Deniz Ticaret Odamızın katkısı bizim için çok önemli bir destek oldu. Teşekkür ediyoruz.”
Daha sonra Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi yöneticilerine, İlçe Emniyet Müdürü Yıldız ve Dernek Başkanı Baştuğ ile birlikte binanın onarım yapılan çatı kısmına gidilerek çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.