Mustafa Kemal Mahallesi Asfaltlandı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Mustafa Kemal Mahallesinde yolları sıcak asfalt ile kapladığını ifade eden Başkan Seyfi Dingil, şöyle konuştu:

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” çalışmalar titizlikle yapılıyor. Ekipler durmadan çalışıyor. Çalışmalarımız planladığımız gibi hızlı bir şekilde devam ediyor. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde yollarımız daha güzel daha modern hale geliyor. İskenderun’un birçok noktasında asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmaları yapıyoruz. İskenderun’a yakışan güvenli ve konforlu yollar için ekiplerimiz mesai saati gözetmeden çalışmalarına devam ediyor” dedi.

Kent genelinde devam eden asfalt çalışmalarının programları bir şekilde devam ettiğini belirten başkan Seyfi Dingil,” Ekiplerimiz daha önceden tespitlerini yaptığımız ve programa aldığımız mahalle yollarında asfalt çalışmalarına devam ediyor. Mahallelerimizde ayrım yapmadan, gereken hizmetlerimizi yapıyoruz. Şehir merkezinde bazı bölgelerde tellerin yer altına alınması işlemleri devam ediyor. Alt yapıyı bitirmeden üst yapı yapmamak gerekiyor. Biten yerlerde hemen asfalt çalışmaları yapılıyor” diye konuştu.

1 2 4

Önceki İçerikHatay Kıck Boksta Şampiyonluğa Doymuyor
Sonraki İçerikİskenderun İle Arsuz İki Kardeş İlçedir
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.