İskenderun Belediyesi’nden Vanlı Çocuklara Yardım

İskenderun Belediyesi’nden Vanlı Çocuklara Yardımİskenderun Belediyesi, ilçemizdeki Türk Kızılayı İskenderun Şubesi Hizmet Merkezi binasında barınan depremzede çocuklara, giysi yardımında bulundu.
Vanlı depremzede 30 çocuğa giysi paketlerini, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek verdi.
Yardımların dağıtımında konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Burası evinizin sıcaklığı gibi olamaz ama hayat böyle bir şeydir. Olağanüstü haller olabiliyor. Yarın ne olacağını kimse bilemez. Önemli olan kardeşçe, iyi ve kötü günde beraber olabilmektir. İnşallah kısa bir zaman içerisinde evleriniz tekrar oturulacak hale gelir. Sizde yerinize, yurdunuza kavuşursunuz” dedi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e, ilgisi ve desteği için teşekkür eden depremzedeler, “Sizin sıcaklığınız yeter. Sizlere çok teşekkür ediyoruz” dediler.

‘Önemli olan gönül gönüle olmaktır’
İmkanlar ölçüsünde depremzedelere katkı sunmaya çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Önemli olan gönül gönüle olmaktır. Bir ihtiyacınız olursa her zaman hizmetinizdeyim. Yarın bir gün bizim başımıza bir şey gelir, siz de bizim elimizden tutarsınız. Kızılay Derneği İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay’a da teşekkür ediyorum. Hepinize bu vesile ile sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum.” diye konuştu.
Vanlı depremzede çocukları seven Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, 6-15 yaş arasındaki çocuklar için hazırlanan ve içerisinde mont ve kazak bulunan paketleri eşi Dr.Ümran Civelek ile birlikte dağıttı.
Küçük çocuklara ayrıca oyuncak da hediye edildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.