Anadolu Kaplanlarına ödül!

Anadolu Kaplanlarına ödül!‘Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması’ ödül töreni, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Ekonomist ve Capital dergilerince Ritz Carlton Oteli’nde düzenlenen ”Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması” ödül töreni, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın da katılımıyla yapıldı. Törende, “Anadolu’nun En Büyük 5 Şirketi”, “Kârını En Çok Arttıran 5 Şirket”, “İhracatını En Çok Arttıran 5 Şirket” ve “İstihdamını En Çok Arttıran 5 Şirket” olmak üzere 4 kategoride ödül verildi. Araştırmalar sonucu dereceye girmeyi başaran 20 firma plaketle ödüllendirildi.
‘Anadolu’nun En Büyük 5 Şirketi’ sıralamasında Kocaeli’den Kroman Çelik Sanayi birinci olurken, diğer dört şirket, Denizli’den Erbakır, Gaziantep’ten Tiryaki Agro Gıda Sanayi, İskenderun’dan Tosçelik Profil ve Sac Endüstrisi A.Ş. ve Kocaeli’den Yıldız Entegre Ağaç Sanayi oldu.
Törene Bakan Çağlayan’ın yanı sıra TEB Genel Müdür Varol Civil, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak ile Tiryaki Agro Gıda Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryaki ve çok sayıda davetli katıldı.
Törende bir konuşma yapan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, “Anadolu kaplanları hızlı bir şekilde yollarına devam ediyor. Şuanda çok önemli bir dönemden geçiyoruz. Dünyada ekonomik kartların değiştiği, Avrupa’daki bir çok üyenin oksijen çadırında olduğu dönemde biz, 500 kaplana ödül veriyoruz. Çok önemli bir durum” dedi.
Hatay adına Bakan Çağlayan’dan ödül alan Anadolu Kaplanları’ndan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı, “İhracatını en çok arttıran 5 şirket arasında yer aldık. Çok mutluyum. Çok önemli bir ödül. Bu bir tesadüf değil. Çok çalışmak, yine çok çalışmak çok önemli. Hedeflerimiz çok büyük. Hedefimiz dünyanın tanınmış markalarından biri olmaktır” dedi.
Törenin sonunda, ödül alan şirketlerin temsilcileri toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.