Belediyelerin büyümesine katkı sağlamaya çalışıyoruz

Belediyelerin büyümesine katkı sağlamaya çalışıyoruzGülebay:
Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Kütük ve Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Gülebay, Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek’e nezaket ziyaretinde bulundu. Yerel-İş İskenderun Şube Başkanı Aziz Toplar ve Eğitim-İş İskenderun Şube Başkanı Hasan Kuş ile yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette konuşan Genel Başkan Hasan Kütük, “Sizinle sosyal demokrat belediyeciliğin yüzü ortaya çıkacaktır. Hepimizin ayrı ayrı görev ve sorumluluklarımız var. Başarınız toplumun başarısı olacaktır” dedi. Belediyelere katkı sağlamak ve hizmet için örgütlendiklerini belirten konfederasyon yönetim kurulu üyesi Cengiz Gülebay ise, ”Belediyeleri yıkmak ya da örgütlendiğimiz yerde sıkıntı yaratmak değil, belediyelerin büyümesine katkı sağlamak için çalışıyoruz. Örgütlü mücadele elbette sürecek ama belediyeler halkımızın ve bizim yaşam alanımız. Sizi tanımaktan dolayı çok mutluyuz.” diye konuştu. Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek de yaptığı konuşmasında, “Başarının sırrı çalışmak ve işini sevmektir. Bulunduğunuz yerin hakkını vereceksiniz. Bulunduğu mevkiyi sıçrama tahtası olarak görmek doğru değildir. Ne yazık ki ülkemizde belediye başkanlığı oy tahvili ile yapılıyor. Halkın beklentileri büyük ama 6-7 yıl sürecek işlere girilmiyor. Bunun yerine görev süresinde tamamlanabilecek çalışmalar tercih ediliyor. Dolayısıyla işler öteleniyor” dedi.
Kentin ve halkın ihtiyaçlarına yönelik çalışma yürütüldüğünü belirterek, çalışmalara kısaca değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, halkın her zaman ve her olayda sağduyulu davrandığının altını çizdi ve sendikalar üzerinden bölünme istemediğini sözlerine ekledi.
Genel Başkan Hasan Kütük, nefes alınan ve yaşam alanı olan belediyelerin yok edilerek sendikal mücadele verilemeyeceğini ifade etti. Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, kendisine Türk bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk resminin yer aldığı dokuma tablo hediye eden Genel Başkan Hasan Kütük ve yönetim kurulu üyesi Cengiz Gülebay’a günün anısına plaket verdi ve konuklarıyla birlikte resim çektirdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.