Aman değmeyin yıkılır!

Aman değmeyin yıkılır!Nüfus Müdürlüğü’nün eski binasının keşmekeş bir vaziyette bırakılmasına vatandaşlar büyük tepki gösteriyor:
Türkiye Van’da yaşanan depremle sarsılırken, İskenderun sahil şeridinde bulunan Nüfus Müdürlüğü’ne ait eski bina vatandaşları tedirgin ediyor. Sahil boyunca gezen vatandaşlar bir zamanda bu binada hizmet veren Nüfus Müdürlüğü’nün eski ve yıkılmak üzere olan binasının önünden geçmemek için yolun karşısına geçiyor. İTSO’nun hemen yanında bulunan ve binanın pek çok bölümünün dökülmüş olması vatandaşlarda tedirginlik duygusu oluştururken, dün büyük bir beton parçasının binanın üst bölümünden koparak aşağı caddeye düşmesi çevrede paniğe neden oldu. Binadan kopan büyük beton parçasının hiç kimseye isabet etmemesi ise olayın tek tesellisi oldu. Çevredeki vatandaşlar ve esnaflar, yaptıkları açıklamalarında “Yetkililer ve devlet kurumları önce kendi binalarına düzene soksunlar. Şehrin göbeğinde bulunan bu binanın ne halde olduğunu acaba yetkililer görmüyorlar mı? Bu binanın bu şekilde bırakılması acaba yetkilileri hiç mi rahatsız etmiyor” şeklinde görüş ortaya koyarak, tepkilerini dile getirdiler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.