Kurban satış alanı düzenlendi

Kurban satış alanı düzenlendiİskenderun Kurban Hizmetleri Komisyonunun kararıyla, kurban satış alanı olarak belirlenen Sakarya Mahallesi Ziraat Bahçesi yanındaki İlçe Tahaffuzhane ve Gümrük Veteriner Müdürlüğü sahası İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenerek hizmete başladı. Komisyon kararıyla ücretli kurban kesim yerleri olarak büyük ve küçükbaş hayvanların Müftüler köyü yolu üzerindeki İskenderun Belediyesi Mezbahanesi’nde, küçükbaş hayvanlar için Cumhuriyet Mahallesi kanal boyundaki Perşembe Pazarı içinde kurulacak olan kesim yerinin kullanılmasına karar verildi. Kararda, kurban satış alanında kesim yapılması yasaklandı.
İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların kurbanlık alışverişlerini rahat ve sorunsuz bir şekilde yerine getirmeleri amacıyla, kurban satış yerinde gereken tedbirleri aldı.
Kesim gününde, belirlenen kesim alanı dışında kesim yapılmaması konusunda uyarıda bulunuldu. Bu konuda karara uyulmaması halinde cezai işlem yapılacağı ve denetimlerin aralıksız süreceği belirtildi. Vatandaşlar sıkıntı ve şikayetlerini, Belediye Çağrı Merkezi’nin 444 19 39 numaralı telefona iletebilecek.

Önceki İçerikKoçmar’dan VAN’daki vatandaşlarımıza yardım eli
Sonraki İçerikKonut alırken depreme dayanıklılığını araştırın
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.