İskenderun Belediyesi başı boş köpekleri topluyor

İskenderun Belediyesi Hayvan Rehabilite ve Tedavi Merkezi’ne bakım ve onarım çalışması yapıldı

Kısırlaştırma, tedavi ve aşılama hizmeti yapılan merkezden hayvanseverlere köpek verilebiliyor

İskenderun Belediyesi başı boş köpekleri topluyorİskenderun Belediyesi Hayvan Rehabilite ve Tedavi Merkezi’nin bakım ve onarımı tamamlandı.
Bölgede emsali olmayan bu merkez, sahipsiz hayvanlara yönelik rehabilite ve tedavi hizmetini veteriner hekimlerimiz ve yardımcı personelimizin yaptığı çalışmayla sunuyor.
Merkezde, mahallelerde sahipsiz başı boş dolaşan köpekler toplanarak, kısırlaştırma, aşılama, bir hastalık ve yaralanma söz konusuysa tedavi işlemleri yapılmaktadır.
Merkezde, 2010 yılı faaliyet dönemi içinde, kuduz şüphesi ile karantinaya alınan hayvan sayısı 15, kısırlaştırılan köpek sayısı 914, kuduz aşısı yapılan köpek sayısı 989, parazitler yönünden ilaçlanan köpek sayısı 950, sahiplendirilen köpek sayısı 201, muayene edilen hayvan sayısı ise 162 olarak gerçekleşti.
Çalışmalarını aralıksız bir şekilde ve başarıyla sürdüren İskenderun Belediyesi Hayvan Rehabilite ve Tedavi Merkezi’nden, 4441939 numaralı çağrı merkezi telefonuyla yardım istenebilir ve ihbarda bulunulabilir.
Hayvan Rehabilite ve Tedavi Merkezi’nden isteyen hayvanseverlere köpek de verilebiliyor.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.