Hükümet İsrail’e karşı onurlu duruş sergiledi

Hükümet İsrail’e karşı onurlu duruş sergilediGeçtiğimiz yıl İsrail’in kanlı saldırısında Mavi Marmara Gemisi’nde şehit düşen Cengiz Akyüz’ün eşi Nimet Akyüz, hükümetin İsrail’e karşı sert tavrını olumlu bulduklarını belirtti ve ekledi:

“Hükümet İsrail’e karşı onurlu duruş sergiledi”

Mavi Marmara Gemisi’nde geçtiğimiz yıl şehit olan İskenderunlu Cengiz Akyüz’ün eşi Nimet Akyüz, hükümetin İsrail’e karşı onurlu bir duruş sergilediğini söyledi. Türkiye’den Gazze’ye yardım götüren Mavi Marmara Gemisi’nde bulunan 9 Türk şehitten biri olan İskenderun’lu Cengiz Akyüz’ün acılı eşi Nimet Akyüz, Türkiye’nin İsrail’e karşı aldığı sert tedbirleri memnunlukla karşıladıklarını söyledi. Nimet Akyüz, yaptığı açıklamasında, “Hükümetimiz İsrail konusunda duygularımıza ortak olmuştur. Netanyahu ve İsrail’in özür dilemeyeceği belliydi. Onurlu bir duruş gösterdiği için hükümetimize teşekkür ediyoruz. Biz zaten İsrail’in özür dilemeyeceğini biliyorduk. Zaten özür ve tazminatla bile bu iş kapanmayacaktır. Netanyahu başta olmak üzere baskın emrini veren, gemiye çıkan ve bu süreçte parmağı olan tüm İsrailli yetkililerin savaş suçlusu olarak en kısa zamanda yargılanmasını istiyoruz” ifadesini kullandı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.