Daha ne kadar şehit vereceğiz?

Daha ne kadar şehit vereceğiz?Türkiye Kamu-Sen Hatay İl temsilcisi Hayrettin Şahin, Hakkari Çukurca’da 11 askerimizin daha şehit edilmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirirken, yetkilileri bir an önce ciddi tedbirler almaya davet etti.
Türkiye’nin canının bir kez daha yandığını ifade eden Şahin açıklamalarının devamında, “Hemen hemen, her gün aldığımız şehit haberleriyle yüreklerimiz dağlanıyor. Bizi en çok üzen de makamlarında oturanların yetersiz, sığ açıklamaları oluyor. Lafla peynir gemisi yürümez. ‘Bıçak kemiğe dayandı’ sözünün ardından 8 şehit vermemize neden oluyorsa hiçbir anlam ifade etmemektedir. Devletin en üst makamlarında oturanların terör olaylarına karşı yaptıkları açıklamalar yetersiz kalmaktadır. Türkiye Kamu-Sen olarak bu mübarek günde şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine de başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Türk Milleti’nin başı sağ olsun” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.