Hastanede şifa arıyor

Hastanede şifa arıyorİskenderun’da 11 ay önce evinde silahlı saldırı sonucu bacağından yaralanan Ramazan Mercanoğlu, şu anda hayatta kalma mücadelesi veriyor. 11 ay önce kendisine açılan ateş sonucu yaralanan Mercanoğlu’nun o günden sonra aile yaşantısı ve hayatı altüst oldu.
Bacağına isabet eden kurşunlardan sonra ayağı kesilen ve daha sonra tedavi gören Mercanoğlu, bir türlü eski sağlığına kavuşamazken Adana’da yattığı sırada kardeşi de kendisini ziyarete giderken kaza yaparak hayatını kaybetti. Talihsizlikler Ramazan Mercanoğlu’nun yakasını hiç bırakmadı. Şu anda kesilen bacağında hala kırıkların olduğunu söyleyen ve bacağının kesilmesi için doktorlara yalvaran Mercanoğlu’nun derdine bir türlü çare bulamıyor.
İskenderun Devlet Hastanesi’nde uzun süre tedavi gördüğünü belirten Mercanoğlu, buradaki doktorların ‘Yapacak bir şey yok’ şeklinde Adana’daki doktorların ise bunun tam tersine ‘Eğer paran varsa seni yürütebiliriz’ şeklinde cevap verdiklerini ifade etti. Devlet Hastanesi’nin bahçesinde çaresizlik içinde kaderine terk edilmiş bir durumda bekleyen Ramazan Mercanoğlu, bacağındaki kırıkların tedavisini veya bacağının kesilmesini isterken, devlet yetkililerinden yardım isteyerek “Beni bu sıkıntıdan kurtarın” ifadesinde bulundu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.