Hatay Birlik Vakfı kuruldu

Hatay Birlik Vakfı kurulduHatay Birlik Vakfı, Ankara’da kuruldu. Hatay’ın kültür, turizm, eğitim ve ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunmak, Hatay’lılar arasında birlik, dayanışma ve yardımlaşmayı teşvik etmek, Hatay’lı şehit aile çocuklarının veya fakir ama başarılı gençlerin okutulması, Hatay’a ve Hatay’lılara hizmet etmek için kurulan vakfa Mehmet İhsan Aydeğer başkanlık ediyor. Bu amaçlar doğrultusunda kurulan Hatay Birlik Vakfı, 10 Ağustos Çarşamba günü (Yarın) Ankara İller Bankası Sosyal Tesisleri’nde iftar yemeği düzenleyecek. Geniş katılımlı olması beklenen iftar yemeğine Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Hatay Milletvekilleri ve belediye başkanları ile birlikte Ankara’daki sivil toplum kuruluşları, Hatay’a hizmet platformu, Hatay Derneği, Hat-Bir üyeleri, Hatay’lı iş adamları ve Ankara’daki üst düzey bürokratlar davet edildi.
Hatay Birlik Vakfı kurucu ve mütevelli heyeti şu isimlerden oluşuyor; Mehmet İhsan Aydeğer, Mehmet Önal, Hüseyin Kefsiz, Nuri Çelik, Sedat Şimşek, Cevdet Aydın, Rasim Kuseyri, Atilla Çirkinoğlu, Reşit Uzel, Edip Kadıoğlu, Mehmet Ali Karakurt, Erdoğan Dedeoğlu, Nida Yılmaz, Aydın Bensan, Ahmet Demirtaş, Cemil Demirci, Alper Özbilen, Emre Huri, Salih Yılmaz Kafadar, Ahmet Sarıca, Metin Yücedal, Ahmet Güngör, Ömer Bayal ve Ender Yardımcıoğlu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.