Telekom’dan fıkra gibi hadise

Telekom’dan fıkra gibi hadiseİskenderun’da oturan Zeki Erdem adlı vatandaş Telekom’dan oldukça dertli. Aylar önce evindeki telefonu iptal ettiren Erdem, şimdi evine gelen 26 liralık borcun karşısında şaşkına döndü. İptal ettirdiğim telefonumun nasıl borcu geliyor” diyerek tepkisini ortaya koyan Zeki Erdem, ilgili yerlere mercilere şikayette bulunacağını söyledi.

İskenderunlu Zeki Erdem, 6 ay önce evindeki telefonu Telekom’a müracaat ederek iptal ettirmiş. Aradan geçen 6 ayın ardından evine 26 TL’lik fatura gelen Erdem bir anda çılgına döndü. Soluğu Telekom’da alan Zeki Erdem, telefonunu iptal ettirdiğini nasıl bir anda kendine fatura geldiğini beyan etmesi üzerine “telefonunuz 6 ay sonra otomatikman açılıyor” şeklinde cevapla karşılaştığını iddia etti. Kendinden habersiz telefonunun açıldı için ilgili mercilere şikayette bulunacağını dile getiren Zeki Erdem, “Benim başıma bu durum geldi. Buradan İskenderun halkına seslenmek istiyorum. Eğer telefonunuzu iptal ettirdiyseniz, üzerine düşün. Benim başıma gelen bu durum sizlerin başına gelmesin” diye konuştu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.